HTML

Ez, amit én gondolok.

Hírekről, emberekről, életekről, vásárlásról, és még....

Friss topikok

Linkblog

Rohad csalók országa! Mit vársz?

2012.06.19. 08:49 wsx

Vársz még valamire? Elhiszed az ígéreteket? Hol élsz? A Marson? Azt hiszed, hogy jobb lesz? Annak ellenére azt hiszed, amikor mindenki, aki az országért van, elcsalja a pénzedet, amit nagy nehezen megkeresel? Akik Rolls Roys-al parkolnak a tilosban, beszedték a nagy pénzt a parkolási díjból és meggazdagodtak, büntetlenül? Akik a BKV-nál lopják a százmilliókat, veled meg a dugódíjat és hídpénzt akarnak fizettetni. Ébredj már fel? Akkor is ha erre a rendszerre szavaztál. Végre legyen benned egy ki önkritika, és ismerd be, hogy tévedtél, ember! Nem mondom, hogy akármelyik rendszer jobb volt, de ha tévedtünk, akkor azt el kell ismerni! Tudatlan seggfejek ülnek állami székekben, mondvacsinált vezetők, akik csak szét...ják az egész országot, miközben a tudással rendelkező közgazdászok és más valódi tudással rendelkező terület tanácsait nem fogadják meg, sőt ellene mennek. Miért van az, hogy csupán szavazatokkal be lehet kerülni a parlamentbe, és akár egy bányász, vagy egy analfabéta is bejuthat? Elgondolkoztál már azon, hogy téged képesítés és 5-6-8 év szakmai gyakorlat nélkül sehova sem vesznek fel dolgozni, a parlamentben pedig ott ülnek azok, akiknek lehet, hogy képesítése/képzettsége köszönő viszonyban sincs azzal, amit képviselnek?

Beveszed a dumát a nemzeti konzultációról? Ha mindezekre igaz a válasz, akkor miattad ilyen Magyarország, és ezt nagyon jól tudja a rendszer is, aki kihasználja, hogy mindent meg lehet veled etetni, és életed végéig ígérgethet. Te meg élsz a boldog tudatlanságban. Ébresztő!!!

Ha úgy gondolod, hogy ez valamiféle buzdítás, vagy sértés, akkor bocsánatot kérek, és kijelentem, hogy nem az! Csak a gondolataimat írtam le, egy meleg reggel. A történet csak kitalált, minden hasonlóság, csak véletlen műve.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thatsallthanks.blog.hu/api/trackback/id/tr74597598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása