Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Ez, amit én gondolok.

Hírekről, emberekről, életekről, vásárlásról, és még....

Friss topikok

Linkblog

Szex, megcsalás, rosszlányok

2020.09.07. 16:10 wsx

Talán túl sokszor foglalkozom ezzel a szexuális témával, de hát férfi vagyok. És, mint tudjuk, egy egészséges férfinek, legalább 3 naponta van szüksége a szexre. Ez, sok nő számára, teljesen érhetetlen dolog, és nem is igazán lehet elmagyarázni, hogy 3 nap elteltével mi történik. Egy egészséges férfi 3 nap után elkezd amolyan jóleső bizsergést érezni, amikor meglát egy neki tetsző nőt az utcán, TV-ben, Interneten, munkahelyen, vagy bárhol máshol. Ilyenkor késztetést érez, ami egyre jobban csak növekszik, ahogy telik az idő. Ha otthon nem kapja meg a szexet, akkor elkezd ezermester lenni, vagy horgászik, vagy bármivel, amivel tudja, eltereli a figyelmét. pl. főzni kezd. Rosszabb esetben elmegy kurvához, még rosszabb esetben, ha ez már tartósan fennáll, talál magának egy másik nőt, vagy szeretőt, akitől megkapja azt, amit akar. Szóval a kapcsolat bomlásához is vezethet. Hogy miért is jutott ez az eszembe?

Van jó pár szexpartner kereső oldal az interneten, ahol a hölgyeket, vagy, ahogy az internetezők szokták mondani, szolgáltatókat, véleményezni is lehet, hiszen ezen a területen is elég sok a becsapás, és egy igényes férfi azért nem megy el mindenkihez. Itt olvastam egy férfi beszámolóját, amiből egy részletet próbálok, nem pontosan idézni: Olyan franciát kaptam tőle, mint amilyet még akkor sem, amikor a feleségem szerelmes volt belém.

Ezen elgondolkoztam. Mivel már múltidőben beszél, ezért gondolom, hogy a szerelem már régen elmúlt. Gondolom, hogy a szex sem olyan gyakoriságú, mint amilyen a szerelmes időszakban volt. Feltehetőleg emiatt is ment el szolgáltatóhoz, ugyanakkor még az is lehet, hogy a feleségét ugyan olyan vonzónak tartja, mint korábban. Amikor a házaspároknak már gyereke, vagy gyereki is vannak, sokasodnak a kifogások a feleség részéről, hogy a férj lusta, nem segít be a háztartásba, és emiatt az asszony már fáradt, és nincs kedve szeretkezni. Ugyanakkor ezek csak kifogások, amivel élni lehet. Szerintem, ha két ember szexuálisan egyaránt vonzódik a másikhoz, akkor nincs olyan, hogy nem ég a vágy. Lehetnek szabadban, kocsiban, liftben, próbafülkében, otthon, ez akkor is meg van. Más kérdés, hogy rendszerint a normák meghatározzák a helyszínt, és kevesen fognak a moziban orálisan kielégíteni egy férfit a leghátsó sorban, egy szinte üres teremben, de mondjuk erre is hallottam már példát. Azt látom, hogy a roma népesség körében a szexualitás teljesen más fogalom, mint a nem romák körében. Egy roma nő tudja, hogy a férfinak mire van szüksége, és meg is adja neki, pedig nekik aztán, rendszerint, leginkább 2+ gyermekeik vannak, és simán panaszkodhatna a nő, hogy a férfi nem segít be a háztartásba, és fáradt, és nincs kedve szexuális együttléthez, találhatna kifogásokat, mégsem teszik. Nem tudom, hogy ennek mi a magyarázata, de az biztos, hogy ha a férfi otthon nem kapja meg a szexet, rendszeresen, ott a kapcsolat teljesen máshogyan alakul, és a férfi sem tud már olyan kedves lenni a folyton elutasító nőhöz, aki emiatt még inkább elutasító lesz, mert már azt a kedvességet sem kapja meg, amit a szerelmi időkben megkapott, és beindul ez az öngerjesztő folyamat, amiben a nő a főszereplő, szerintem, és nem a férfi.

Volt egy Szex és New York epizód, ahol hasonló volt a történet. A férfi szeretkezni akart, és a nő elutasító volt. Másnap a barátnőivel egy kávé mellett megbeszélték az estet, és kérdezték a barátnői, hogy mióta nem voltak együtt, mire a nő mondja, hogy 6-7 hónapja, azt hiszem. Elcsodálkoztak a barátnők, és persze jöttek a kifogások, amiket fentebb leírtam, de sajnálták a pasit, és megértették. Közben a pasi félrelépett, és még meg is mondta a feleségének, aki kidobta, és aztán megint megbeszélték a barátnőkkel, hogy ez a pasi milyen szemét, és minden férfi ugyan olyan mocsok, és a többi. Hát nem lenne egyszerűbb ezeket elkerülni és megadni a férfinek, amit szeretne?

Szólj hozzá!

Címkék: szex gyerekek házasság megcsalás rosszlányok

A bejegyzés trackback címe:

https://thatsallthanks.blog.hu/api/trackback/id/tr9316193610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása