HTML

Ez, amit én gondolok.

Hírekről, emberekről, életekről, vásárlásról, és még....

Friss topikok

Linkblog

Még, hogy a nőknél nincs kapuzárási pánik!

2016.10.29. 20:13 wsx

Mennyire, hogy van. Csak nincs női megfelelője ennek a folyamatnak. Mondják, hogy a nő örök. Ami így is van biológiai értelemben, habár egy kor után már nem tud gyermeket szülni, de nincsenek meg azok a problémák, amelyek az idősebb férfiaknál már megvannak.

Miről is beszélek?

Arról, hogy minden nő, úgy 60 éves kora körül, teljesen megbolondul. Változtatni akar az életén. Elkezdi megváltoztatni a hajviseletét, és próbál egyre csinosabban öltözködni. Érzi, hogy már nem annyira kívánatos, ami persze nem feltétlen igaz, legfeljebb annyiban, hogy ebben a korban már nehezebb olyan férfit találni, aki megtetszik a nőnek. Ha a nőnek, egy nálánál jóval fiatalabb férfi, kezd udvarolni, akkor teljesen elveszti az eszét. Irreálisan kezd gondolkozni, fellegekben jár, és elveszti realitás érzékét. A fiatal férfi bármit meg tehet vele, és ha a nőnek még pénze is van, akkor alaposan kihasználja, mind testileg, mind pedig anyagilag. A 60-as nőnek nyilván tetszik, hogy egy 30 körüli férfi udvarol neki, akinek ráadásul a farka is kemény, és haja is talán van, hacsak nem vágatta kopaszra. Bocsánat a vulgáris kifejezésekért, de sajnos muszáj ezt használni, mert így van csak súlya a dolognak. Mondhatja bárki, hogy nincs ebben semmi rossz, ha tényleg szeretik egymást, de ez általában nem így van. A 30 körüli férfinak van min. 1 fiatalabb, vagy korabeli nője, és a 60-as nő, csak egy menedék, vagy olyan, akit ki lehet használni, amikor kell.

A másik, hogy akár, hogy is van, a korkülönbség a mindennapokban is megmutatkozik. És itt nem a külsőségekre gondolkozok, habár egy 30-as férfi is teljesen másképpen öltözködik, mint a 60-as nő. Arról van szó, hogy pl. egy 60-as nő már nem igen akar diszkóba járni, vagy reality show-t nézni a tv-ben, amire annyira buknak a fiatalok. Valószínűleg nem akar majd heavy metal-t hallgatni, vagy partikra járni. Ebben minden esetre kevesen gondolnak bele, és hiába is írom le, sokan nem képesek végig gondolni azt, hogy a normális, minden tekintetben az, ha valaki saját korosztályával van kapcsolatban, és nem kiugróan fiatalabb, vagy idősebb párral.

Mindezeket miért írtam le?

Azért, mert talán egy kicsit elgondolkodtató a dolog, és aki még nem vesztette el teljesen a realitás érzékét, az végig gondolja, hogy mibe is akar keveredni. Aki meg már elvesztette, annak csak a csalódás marad, mert ezek a kapcsolatok, előbb-utóbb nagy csalódásokkal érnek véget, és akkor már kár megbánni a dolgokat. Főleg egy hosszabb távú kapcsolatnál, ahol a 60-as nőből majd 70-es lesz, de az akkor 40-es férfi még javában talál magának olyan partnert, akit kihasználhat, vagy hosszútávú kapcsolatot létesíthet vele.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thatsallthanks.blog.hu/api/trackback/id/tr3211914197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása