HTML

Ez, amit én gondolok.

Hírekről, emberekről, életekről, vásárlásról, és még....

Friss topikok

Linkblog

Puncs.hu

2020.09.11. 12:20 wsx

A Puncsról

Igen, ez nem az a puncs, hanem az oldal, ahol nők, és férfiak ismerkedhetnek. 2 hónapot töltöttem az oldalon, előfizetést vásárolva, férfiként, és gondoltam, hogy megosztom a tapasztalataimat, és benyomásaimat. Mondjuk, hogy középkor felett vagyok, amennyiben 30 évet középkornak veszünk. Lényeg, hogy nem tini, de nem is vénember, vagy nyugdíjhoz közel álló.

Ezen az oldalon is vannak szép számmal olyan, legfőképpen roma, lányok, nők, akik pénzért akármikor hajlandók ágyba bújni veled, de rendszerint 30ezer-nél kezdődik egy találkozó.

Vannak fiatalabb lányok is, akik általában hasonló életkorú férfiakat, inkább srácoknak nevezném őket keresnek, akik sportosak, magasak, és mindent megadnak nekik. Szegények nem tudják, hogy az oldalon lévő férfiak nagy része nem ilyen, és a 20+ éves srácoknak nincs annyi pénzük, hogy elvigyék őket utazni, vagy akár egy rendesebb étterembe. Amelyiknek meg van, az meg eleve olyan családban nőt fel, és olyan ismeretségi körökben mozog, hogy nincs igénye, ideje, és nem is kell neki ilyen oldalakon ismerkedni.

Nagyon sokan nem vállalják fel arcukat, csak feltesznek valami cuki képet, és várják a herceget a fehér lovon. Nekik innen is sok siker kívánok, mert én pl. , de szerintem már férfi is, simán tovább lapoz, és nem fog adatlapokat olvasgatni, úgy, hogy azt sem látta, hogy a nő hogyan néz ki. Főleg nem kezd el beszélgetni napokig, hogy aztán kiderül, hogy egy neki nem is szimpatikus nő van a másik oldalon.

A legjobban meg a selfie-t utálom, mert a roma lányok úgy be tudják magukat fényképezni, hogy fel sem tűnik, hogy azok. Aztán csak akkor koppan az ember, amikor valamilyen elérhetőségeken keresztül, vagy netán személyes találkozón látja, hogy mi a helyzet. Nyilván van, akit ez nem zavar, és bárkivel ismerkedik, én nem vagyok ilyen.

Vannak persze értelmes, intelligens nők is, 30-40-es korosztályból, de ők is kicsit magasra teszik a mércét. Nyilván van, aki ezt meg tudja fizetni, de itt leginkább már a luxus életszínvonal van megjelölve, elvártnak.

Nem tudom kinek milyen ízlése van, de én a természetes nőket szeretem, nem a felpumpált, fél méteres műkörömmel rendelkező cicababákat, akikből szintén van jó sok itt, ha valakinek ez tetszik, itt a helye.

Panaszkodnak, hogy milyen igénytelen, és ostoba férfiak írnak rájuk, akik rögtön azzal kezdik, hogy 30 ezerért elviszik egy kanyarra, de amikor értelmes, intelligens férfi ír rájuk, akkor nem válaszolnak. Nem tudják, hogy mit hagynak ki, szerintem. Mivel magam részéről olyan férfi vagyok, akinek kell valami, ami odavonzza a nőhöz, kell a kisugárzás, szeretek egy kicsit beszélgetni. Felmérni, hogy milyen a szóhasználata. Mennyire választékosan beszél, vagy folyton csak rendben, meg oksi van, akármit kérdez tőle az ember.

Szóval egy újabb lesújtó oldal, amin csak úgy lehetne segíteni, ha a  nők is csak akkor tudnának válaszolni, hogy a prémium előfizetést vásárolnak, de ez nyilván az oldal végét is jelentené.

Nem mondom, hogy nem lehet értelmes, intelligens nőt találni az oldalon, akivel meg is lehet úgy jelenni, hogy nem azt mondják az emberek magukban, hogy nézd már azt a kurvát, hanem elegáns, és ízléses, de nagyon ritka.

Olvastam egy blog bejegyzést az oldalról, hogy micsoda fertő, hogy a 18 éves álprofillal rendelkező lánynak milyeneket írtak a férfiak. Azt mondom, hogy ha egy 18 éves lány ilyen oldalra kerül, mert nem magától, hanem rákeres, vagy ajánlották neki, akkor a sok IQ bajnokot el kell viselni, a célért cserébe, és ha már itt tartunk, akkor ha el tudjuk, vagyis tudtuk fogadni, hogy Andy Vajna 74 évesen 30+ éves nőt vett feleségül, és Kertész Imréről már ne is beszéljünk, aki Magyarország büszkesége, és irodalmi Nobel díjat kapott, akkor fogadjuk már el, és ne akadjuk már fenn azon, hogy vanna ilyen, és ehhez hasonló oldalak, ahol a 40+ férfiak 18-20 éves lányokkal szeretnének ismerkedni.

Összefoglalásként azt tudom mondani az oldallal kapcsolatban, hogy működik. A pénzét végül is megéri, mert lehet gyorsan, és könnyen olyan nőt találni, akivel akár még aznak is ágyba lehet bújni. Ugyanakkor lehet olyat is, akivel hosszabb távú, támogatáson alapuló kapcsolatot lehet kialakítani, de ne legyünk annyira hülyék, hogy elhisszük, hogy csak 1 férfi van, mert az egyik autóból kiszállnak, és szállnak be a másikba. Az egyikkel ide mennek utazni, a másikkal meg oda. Ez meg leginkább azért van, mert a gáláns férfiak nagyobb része kapcsolatban van, és nem tud folyamatosan szabadidőt biztosítani. A holtidőket meg a nők majd másik ilyen pasikkal pótolják. Végül is azt mondom, hogy valamilyen szinten igazuk van. Ha van hozzá gyomruk, okosak, szépek, akkor megalapozhatják a jövőjüket, vagy csinálhatják addig, ameddig a céljaikat meg nem tudták valósítani, hiszen Madonna is pornósként kezdte, és most már világhírű énekes, nincs szüksége eltartóra.  

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thatsallthanks.blog.hu/api/trackback/id/tr9316197834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása